Source: Food Control. Unidade: FZEA
Subjects: LEITE, AFLATOXINAS, MICOTOXINAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, SEGURANÇA ALIMENTAR, OPERAÇÕES UNITÁRIAS
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ABNT
CAMPAGNOLLO, Fernanda Bovo et al. The occurrence and effect of unit operations for dairy products processing on the fate of aflatoxin M1: a review. Food Control, v. 68, p. 310-329, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.04.007. Acesso em: 20 maio 2024.APA
Campagnollo, F. B., Ganev, K. C., Khaneghah, A. M., Portela, J. B., Cruz, A. G. da, Granato, D., et al. (2016). The occurrence and effect of unit operations for dairy products processing on the fate of aflatoxin M1: a review. Food Control, 68, 310-329. doi:10.1016/j.foodcont.2016.04.007NLM
Campagnollo FB, Ganev KC, Khaneghah AM, Portela JB, Cruz AG da, Granato D, Corassin CH, Oliveira CAF de, Sant'Ana A de S. The occurrence and effect of unit operations for dairy products processing on the fate of aflatoxin M1: a review [Internet]. Food Control. 2016 ; 68 310-329.[citado 2024 maio 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.04.007Vancouver
Campagnollo FB, Ganev KC, Khaneghah AM, Portela JB, Cruz AG da, Granato D, Corassin CH, Oliveira CAF de, Sant'Ana A de S. The occurrence and effect of unit operations for dairy products processing on the fate of aflatoxin M1: a review [Internet]. Food Control. 2016 ; 68 310-329.[citado 2024 maio 20 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.04.007